Jaja wij weten als geen ander dat wij vrouwen heel ongeduldig kunnen zijn en als we iets zien het ook meteen willen hebben… Daarom doen we ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen besteld met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis! In het weekend (en als je buiten Nederland woont) moet je extra geduld hebben, helaas werken de postbodes geen 7 dagen per week ????

Kosten

De standaardverzendkosten zijn 6,95 voor Nederland. Als je boven de 75,- euro bestelt versturen we je pakketje gratis naar je op.

Verzendbevestiging

Zodra het pakket verzonden is, ontvang je van ons een mail dat je pakket verzonden is.

Retourneren

Wij gaan ervoor dat je volledig tevreden bent van je aankoop, toch kan er iets zijn wat niet aan je verwachtingen voldoet of dat de maat niet goed is dan is retourneren of ruilen geen probleem. Download hier het retour formulier. Ons adres wat op het formulier zit knip je uit en plakt het op je retour pakket. Als het artikel niet de juiste maat heeft kun je die bij ons ruilen, noteer dit op het retour formulier. Na levering van u bestelling heeft u 7 dagen de tijd om te retourneren of ruilen van u artikelen. Het product retourneer je met alle geleverde toebehoren en – met de originele labels, verpakking, het retour formulier en de tag, anders wordt het niet aangenomen als retour.

Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.

Artikelen uit de SALE & accessoires (tassen, brillen, sieraden & riemen) kunnen niet geretourneerd worden.

Indien u schoenen retourneert niet de schoenendoos als verzenddoos gebruiken. Wij kunnen de schoenen niet netjes bewaren of verkopen zonder schoenendoos.

Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen!

Er wordt géén was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid

Retour kosten zijn voor rekening van de klant. Hopende op uw begrip.