Skip to content

OVER MIJ

It`s me.. Kimmie

Nou.. daar ben ik dan! Het nieuwe gezicht van The Fashion Truck.

Het zal voor velen even wennen zijn zonder Nadine, want zeg nou zelf; zij is toch echt wel de mama van The Fashion Truck.

Wie ben ik dan? Ik ben Kimmie, 38 jaar, moeder van een jongen van 9 en een engelenmeisje, en samen wonen wij in Vaassen.
Op 21 april jl. is mijn dochter geboren, en helaas mocht ze maar 1 dagje bij ons op aarde zijn. Ontzettend verdrietig en we zitten ook nog midden in de rouw.

The Fashion Truck overname  kwam op mijn pad, net nadat ik uit het ziekenhuis kwam. Hoewel ik midden in de rouw zat op dat moment (en nog steeds midden in zit), zag ik ook echt een hele mooie kans voorbij komen, The Fashion Truck overnemen, en die kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Een fijne afleiding, en ik heb mijn droom werkelijkheid gemaakt, een fysieke winkel met kleding, accessoires en hebbedingetjes. Welke dame wil dat nou niet? 😉

Ik ben blij met mijn winkel op wielen, mijn gipsy soul maakt elke dag vreugde dansjes als ik mijn grote roze baby zie.

Wie weet zie ik je snel, online of live in The Fashion Truck..

Heel veel liefs Kimmie

(PS: een bijzonder weetje, 21 april is mijn dochter geboren, en Nadine is ook jarig op 21 april.. Toeval??? daar geloof ik niet in, this is meant to be for me)

ON THE GRAM