Fashion party organiseren? Dat is mogelijk! Verzamel een groepje gezellige dames en The Fashion Truck komt naar je toe!

The Fashion Truck heeft kleding en accessoires volgens de laatste trends. De stijlen variëren, voor ieder wat wils. De maten gaan van XS tot XL. We hebben een breed assortiment van sieraden, sjaals en andere accessoires in de Truck. Alle items zijn beschikbaar voor aankoop en direct mee naar huis te nemen. Je kan bij ons cash of met pin betalen.

Wij zien graag een groep van minimaal 10 dames die zin hebben in een gezellige avondje shoppen. Meer mag natuurlijk altijd, niet iedereen hoeft ook tegelijk aanwezig te zijn. Zo heeft iedereen de ruimte om lekker te snuffelen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Als gastvrouw, krijgt u een korting. We maken er altijd een gezellige tijd van samen met alle dames, onder een relaxte sfeer kunnen alle dames heerlijk rustig shoppen.

De populairste party tijden zijn woensdag, donderdag & vrijdag vanaf 19.00 of eventueel een zaterdag middag. Voor de meest actuele beschikbare data en tijden kunt ons natuurlijk een mail sturen of de data nog vrij is en voor meer informatie.

De Fashion Truck is een in Zwolle gevestigde mobiele boutique, wij rijden bijna door heel Nederland. Houd u er wel rekening mee dat onze truck 6.5 meter lang is. We hebben een grote parkeerplaats of ieder geval genoeg ruimte nodig. Denk ook aan stroom, in de avonden is het noodzaak om met extra verlichting te werken.

Meer informatie, boekingen of overige vragen? Neem contact met ons op via info@thefashiontruck.nl of +31(0)648533736